www.archive-org-2013.com » ORG » T » TALLERBAIXCAMP

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 127 . Archive date: 2013-12.

 • Title: Benvinguts - Taller Baix Camp
  Descriptive info: .. Taller Baix Camp.. Inici.. Sobre nosaltres.. Qui som.. On estem.. Reconeixements.. Horaris.. Serveis.. Serveis laborals.. Jardineria.. Envasat i manipulació industrial.. Esbrossat i forestal.. Senyalització viària.. Bugaderia.. Intermediació.. Agència de Col·locació.. Botiga.. Serveis socials.. Centre ocupacional.. Servei ocupacional.. Serveis d'habitatge.. Residència.. Suport llar.. Pisos de lloguer.. Respir.. Punt de Trobada.. Notícies.. Ofertes de treball.. Concertar visita.. Recursos.. Enllaços.. Documentació.. Galeria d'imatges.. Ajuda.. Mapa web.. Política de privacitat.. Accés.. Contactar.. Actualitat.. Punt de trobada.. Contacta.. Benvingut.. 977 328 383.. Truqui'ns per obtenir més informació o.. contacti via web.. Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre  ...   de la comarca del Baix Camp.. La nostra missió és oferir els suports necessaris a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies per a millorar la seva qualitat de vida.. INICI.. CONTACTAR.. POLÍTICA DE PRIVACITAT.. MAPA WEB.. Gestió i Programes SL.. © ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS DE PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL.. LECTUAL I DEL DESENVOLUPAMENT TBC, 2013.. Carrer Joan Oliver, 28-30, Polígon Mas Batlle, 43206, Reus, Tarragona.. CIF: G-43036185.. Tel: 977 - 328 - 383.. © ASSOCIACIÓ DE PARES DE MINUSVÀLIDS DEL BAIX CAMP, 2011, Polígon Agro Reus, C/Victor Català, 31, 43206, Reus, Tarragona.. tallerbaixcamp@tallerbaixcamp.. org..

  Original link path: /tbc/
  Open archive

 • Title: Qui som - Taller Baix Camp
  Descriptive info: Estàs aquí:.. ».. Contrast.. Imprimir.. Grandària del text.. L’ associació del Taller Baix Camp és una entitat sense ànim de lucre declarada d’utilitat pública amb seu a Reus que actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, preferentment de la comarca del Baix Camp.. La nostra missió missió és oferir els suports necessaris a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies per a millorar la seva qualitat de vida.. Per a això l'Associació posa tots els mitjans al seu abast per a buscar i gestionar serveis de qualitat atenent sempre a les demandes i necessitats de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies, oferint els suports necessaris per a aconseguir la màxima integració social, laboral i personal de les persones amb discapacitat.. Els diferents serveis, sempre en la línia de complir la missió de l'Associació, hauran de tenir en compte  ...   Promoure l'autodeterminació: la persona amb discapacitat psíquica i la seva família han de ser els protagonistes de les seves accions i del seu futur.. Volem ser una entitat:.. Reconeguda per ser un model de suport integral i de qualitat per a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies, treballant per a oferir tots els suports que necessitin des de la finalització de l’etapa escolar fins a la vellesa.. Que treballi en la defensa de la igualtat i dels drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies.. Que totes les accions i projectes que es realitzin des de l’associació estén centrats en la persona.. Que promogui l’autodeterminació de les persones amb discapacitat en totes les seves actuacions.. Que conti amb professionals formats, implicats i motivats.. Que mantingui una gestió eficaç que promogui la disponibilitat de recursos financers per a poder afrontar la viabilitat dels serveis i projectes..

  Original link path: /tbc/sobre-nosaltres/qui-som
  Open archive

 • Title: On estem - Sobre Nosaltres - Taller Baix Camp
  Descriptive info: Sobre nosaltres.. Centre especial de treball.. Servei d'habitatge.. Polígon Mas Batlle, C/Joan Oliver s/n, 43206, Reus.. Polígon Agro Reus, C/Victor Català, 31, 43206, Reus.. Polígon Agro Reus, C/Capçanes, 4, 43206, Reus.. C/ Antoni Bofarull, 8 baixos, 43206, Reus.. Com arribar a.. Des de:.. a:..

  Original link path: /tbc/sobre-nosaltres/on-estem
  Open archive

 • Title: Reconeixements - Taller Baix Camp
  Descriptive info: 2012.. Premi Integra BBVA.. Abril 2012, el BBVA en el seu IV Premi Integra reconeix la tasca de la nostra entitat pel Projecte de Recuperació d’Aliments Frescos per a Persones sense Recursos.. Projecte DICE-BBVA.. En data 22 de març, el BBVA ens concedeix el premi al projecte DICE-BBVA en la seva Línia de suport a projectes d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.. 2010.. Guardó Inserció / Inclusió Social.. La Confederació empresarial de la província de Tarragona, CEPTA en data 14 de febrer de 2011 ha concedit a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp per haver contribuït de manera sostinguda a la promoció, inserció laboral i contractació de persones amb minusvalidesa.. 2005.. Creu de Sant Jordi.. El Govern de la Generalitat de Catalunya, el 12 de juliol de 2005, va prendre l’acord d’atorgar la Creu de Sant Jordi a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp.. La Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya va ser creada pel Decret 457/1981, de 18 de desembre, amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural.. Aquest guardó, que  ...   El Ple de l'Ajuntament de Reus, en sessió celebrada el 29 d’octubre de 2004 atorga el guardó de la ciutat a l’Associació de pares de minusvàlids del Baix Camp, en reconeixement al treball en favor de la integració de les persones amb discapacitats i pel reconeixement dels seus drets, i de manera especial en escaure’s el 25è aniversari de la seva fundació.. Premi de l’UGT.. Concedit a Associació, en reconeixement a la seva labor social en defensa dels minuvàlids fisics i sensorials a través del Centre Especial de Treball, Servei de Teràpia Ocupacional i Servei d’Orientació i Inserció Laborals.. 1999.. Placa AIDEMARL.. Concedida a l’Associació per aquest Centre d’Educació Especial.. Primer premi social.. Concedit a l’Associació de Pares de Minusvàlids del Baix Camp amb el suport de la Fundació Privada Reddis.. 1998.. Medalla ACELL.. Medalla ACELL al millor esportista Tarragoní concedida a l’Associació.. Condedida per la Generalitat de Catalunya a l’Associació per les millores de progrés adoptades en l’ordre laboral.. 1996.. Guardó EXPRO/REUS.. Concedit a l’Associació de Pares del Taller Baix Camp per la creació de llocs de treball.. 1995.. Guardó POPULARS/95.. Concedit a l’Associació de Pares de Minusvàlids del Baix Camp per COPE, Cadena 100 i Diari de Tarragona (votació popular) en reconeixement a la tasca realitzada..

  Original link path: /tbc/sobre-nosaltres/reconeixements
  Open archive

 • Title: Horaris - Taller Baix Camp
  Descriptive info: Horari.. Centre ocupacional.. 08:15 a 17:15.. Centre especial de treball.. 08:30 a 18:00.. Servei d'habitatge.. 06:00 a 08:00.. Punt de Trobada.. 16:30 a 20:30.. Dies festius.. 01 / 01.. Any nou.. 06 / 01.. Reis.. 02 / 04.. Divendres Sant.. 05 / 04.. Dilluns de Pasqua Florida o de Resurrecció..  ...   Joan.. 15 / 08.. L'Assumpció.. 11 / 09.. Festivitat Nacional de Catalunya.. 12 / 10.. Festa de la Hispanitat.. 01 / 11.. Festa de Tots els Sants.. 06 / 12.. Dia de la Constitució.. 08 / 12.. La Immaculada.. 25 / 12.. Dia de Nadal.. 26 / 12.. Sant Esteve..

  Original link path: /tbc/sobre-nosaltres/horaris
  Open archive

 • Title: Serveis laborals - Taller Baix Camp
  Original link path: /tbc/serveis/serveis-laborals
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Jardineria - Serveis laborals - Taller Baix Camp
  Descriptive info: Hem creat cinc seccions de jardineria, amb un total de 40 treballadors i mestres jardiners, que executen feines en zones de bosc, camins, urbanitzacions, etc.. per a clients públics i privats:.. Disseny de jardins: projecte i realització d'obra nova de jardineria.. Reconstrucció de jardins existents.. Manteniment de parcs i jardins.. Desbròs de finques.. Disseny i creació de sistemes de reg.. Elaboració de compost.. Reparació i subministrament de mobiliari urbà..

  Original link path: /tbc/serveis/serveis-laborals/jardineria
  Open archive

 • Title: Envasat i manipulació industrial - Serveis laborals - Taller Baix Camp
  Descriptive info: Disposem d'una secció de 30 treballadors i monitors de taller dedicada al tractament final de productes de diverses empreses.. Envasat de productes.. Envasem tot tipus de productes (material escolar, de papereria, d'escriptori, roba, líquids, etc.. ), emprant diferents mètodes, segons demanda del client:.. Sistema retràctil.. Sistema d'enfaixat.. Sistema flow-pac.. Sistema d'estoig.. Manipulats varis.. Ensobrat de cartes.. Muntatge d'expositors.. Tot tipus de manipulats de diversos productes segons les demandes i necessitats del client..

  Original link path: /tbc/serveis/serveis-laborals/envasat-i-manipulacio-industrial
  Open archive

 • Title: Esbrossat i forestal - Serveis laborals - Taller Baix Camp
  Descriptive info: Des d'aquesta secció duem a terme les següents accions:.. Neteja, esbrossat i adequació de boscos, camins i finques.. Senyalització de promoció turística i ambiental.. Triatge de residus pel seu posterior reciclatge..

  Original link path: /tbc/serveis/serveis-laborals/esbrossat-i-forestal
  Open archive

 • Title: Senyalització viària - Serveis laborals - Taller Baix Camp
  Descriptive info: Disposem de dues seccions de senyalització horitzontal, amb un total de 15 treballadors i oficials pintors, dedicades a la pintura i manteniment de zones urbanes.. Aquest servei s'ofereix als municipis de la província i a empreses privades del ram de la construcció.. Senyalització vertical:.. Suministrament de tot tipus de senyals de tràfic.. Col.. locació de les senyals segons indicacions del client.. Senyalització horitzontal: Pintura.. Aplicació de pintura.. Senyalització vial: disseny i realització.. Zones d'aparcament: disseny i realització..

  Original link path: /tbc/serveis/serveis-laborals/senyalitzacio-viaria
  Open archive

 • Title: Bugaderia - Serveis laborals - Taller Baix Camp
  Descriptive info: Donem servei de bugaderia industrial per a:.. Centres sanitaris (hospitals).. Hosteleria (restaurants i hotels).. Residències..

  Original link path: /tbc/serveis/serveis-laborals/bugaderia
  Open archive

 • Archived pages: 127