www.archive-org-2013.com » ORG » M » MADBIKE

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 10 . Archive date: 2013-12.

 • Title:
  Descriptive info: ..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: MadBike
  Descriptive info: Suomi.. Huopalahdentie 15 B 27.. FI-00330 Helsinki.. Finland.. +358-50-68677.. Mad.. Bike.. on moottoripyöräseikkailuihin erikoistunut yritys.. Näillä sivuilla on blogia, valokuvia, videota ja sen sellaista menneiltä matkoilta.. Sekä ohjeita ja varusteluetteloita matkoille.. Myös räätälöityjä yksityismatkoja porukoille voi tiedustella.. Lähden mielelläni vetämään muutaman viikon turneeta Pohjois-Thaimaahan, Laosiin, Kambodzaan tai Malesiaan.. MadBiken toiminnasta vastaa.. Severi Virolainen.. , jolla on takana parikymmentä vuotta moottoripyöräilyä ympäri maailmaa radoilla, teillä, kaduilla, vuorilla ja viidakoissa.. Thaimaa.. 88/249 Hat Mae Ramphung Road.. 21160 Tambom Phe, Amphur Muang.. Rayong.. Thailand.. +66-86-1136788.. Yhteystiedot.. TULOSSA 20.. 9.. -5.. 10.. 2014.. Ameriikan ihmemaa #66.. Burma.. TAMMI MAALIS 2015..

  Original link path: /MadBike/MadBike.html
  Open archive

 • Title: Blogi
  Descriptive info: Blogi.. Tällä sivulla ovat historiaan siirtyneet seikkailut.. Aikaisempia seikkailuja on myös Kuvia-sivulla sekä.. Severin henkilökohtaisilla sivuilla.. Blog Summary Widget.. Arkistoon..

  Original link path: /MadBike/Takana/Takana.html
  Open archive

 • Title: Burma Again
  Descriptive info: Burma Again.. 28.. 1.. 2014-11.. 2.. MadBiken ensimmäinen englanninkielinen matka.. Matkan vetää erittäin mainio kaverimme Zach Benoy ja mukana saattaa olla muitakin kuin suomalaisia!.. Burma on hieno ja eksoottinen paikka, tunnelmaltaan erilainen kuin Thaimaa, Kambodza tai Laos – Burmassa on ripaus Intiaa.. Reitti yltää tärkeimpiin nähtävyyksiin eli Baganin temppelialueelle, jossa on tuhansia tuhat vuotta vanhoja temppeleitä, Inle-järven rauhaan ja Burman korkeimmalle vuorelle Nat Ma Taungille yli 3000 metriin.. Hinta noin 3800$ (Yhdysvaltain dollaria).. Ilmoittaudu mukaan!.. Matkaohjelma englanniksi.. seuraava.. edellinen..

  Original link path: /MadBike/Tulossa/Merkinnat/2014/1/28_Burma_Again.html
  Open archive

 • Title: Vesiputousmatka
  Descriptive info: Vesiputousmatka.. 27.. 7.. 2014 (tarkka aika voi vielä muuttua).. Matka vesiputouksille, joissa on vettä pelottavan paljon.. Tämä on märkääkin märempi moottoripyöräreissu jossain Indokiinassa vesiputousteemalla.. Thaimaassa? Kambodzassa? Laosissa? Tässä vaiheessa matkakohteeseen voi vielä vaikuttaa.. Hinta 1500€.. • TILAA •..

  Original link path: /MadBike/Tulossa/Merkinnat/2014/7/27_Vesiputousmatka.html
  Open archive

 • Title: PhongiLaos
  Descriptive info: PhongiLaos.. 15.. 3.. 2014-30.. Matka äärimmäisyyteen.. Pohjoisimmassa-Laosissa ei turisteja näy.. Todellinen seikkailu, johon mahtuu myös muutama nähtävyys, jokilaivaelämys, huikeita hiekkateitä vuorten harjanteilla sekä paljon pölyä.. • VIELÄ TILAA •..

  Original link path: /MadBike/Tulossa/Merkinnat/2014/3/15_PhongiLaos.html
  Open archive

 • Title: Mahendraparvata
  Descriptive info: Mahendraparvata.. 11.. 2014–29.. Huima seikkailu Kambodzan ”uusilla” alueilla.. Etenemme väliin uusia asfaltteja, oiomme hiekkapolkuja ja nautimme upouusista hiekkabaanoista.. Tällä kierroksella näet kaiken näkemisen arvoisen Kambodzassa: Angkor Watin turistitemppelit, syrjäisiä viidakkotemppeleitä, Mekongin putoukset ja pienempiä vesiputouksia, Death Highwayn, Koh Kongin ja lopuksi Sihanoukvillen rannat ja Bokorin uuden kasinon.. Hinta 1800€..

  Original link path: /MadBike/Tulossa/Merkinnat/2014/11/15_Mahendraparvata.html
  Open archive

 • Title: Blogiarkisto
  Descriptive info: Blogiarkisto..

  Original link path: /MadBike/Takana/Arkisto.html
  Open archive

 • Title: Tulevat matkat
  Descriptive info: Tulevat matkat.. Tässä MadBiken tuevia matkoja.. Ilmoittaudu mukaan suoraan.. minulle..

  Original link path: /MadBike/Tulossa/Tulossa.html
  Open archive

 • Title: Blogiarkisto
  Original link path: /MadBike/Tulossa/Arkisto.html
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Archived pages: 10