www.archive-org-2013.com » ORG » L » LACASADELSXUKLIS

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 49 . Archive date: 2013-08.

 • Title: La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: .. Twitter.. Facebook.. Català.. Castellano.. English.. Home.. Què és la Casa?.. Qui som?.. Serveis.. Com accedir a La Casa dels Xuklis?.. Apartaments.. Dades quantitatives.. Zones comunes.. Implica t!.. FES-TE SOCI.. FES-TE VOLUNTARI.. JO M IMPLICO.. EMPRESES SOLIDÀRIES.. DIFON EL NOSTRE MISSATGE.. BOTIGA SOLIDÀRIA.. Xuklis.. Patrocinadors.. Premsa i descàrregues.. On som?.. Benvinguts.. a La Casa dels Xuklis.. Benvinguts a La Casa dels Xuklis,.. una casa d acollida per a les famílies de les nenes i nens amb càncer.. Accés per a les famílies.. Què és AFANOC i La Casa dels Xuklis?.. Una casa d acollida per les famílies de les Nenes i Nens amb Càncer, gestionada per l’AFANOC, l Associació de Nens amb Càncer.. Què és La Casa?.. Els apartaments.. Zones Comunes.. Implica t amb La Casa dels xuklis mitjançant l AFANOC..  ...   xuklis.. En aquest apartat trobaràs tot el recull d imatges i vídeos referents a la nostra casa d acollida, La Casa dels Xuklis.. Imatges.. Vídeos.. Tour virtual.. Xarxes socials de l afanoc i la casa dels xuklis.. Estigues al dia amb la informació sobre La Casa dels Xuklis i l AFANOC.. Participa i difon el nostre missatge!.. Notícies.. Blog.. Twitter.. Youtube.. Últims Posts.. Nova web!.. Posted in.. Estrenem nova web! més dinàmica i amb un disseny més.. Read more.. L’hort de la Casa dels Xuklis.. La vida a La Casa dels Xuklis.. La Casa dels Xuklis és un lloc màgic, i té racons d una bellesa incontenible, un d aquests llocs.. Campanyes.. Copyright © 2013.. La Casa dels Xuklis.. Camí Sant Cebrià 08035 Barcelona, Spain Tel.. : 932 37 79 79..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Què és la Casa? | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: La Casa dels Xuklis és una casa d’acollida amb l’objectiu principal de millorar la qualitat de vida dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies.. Amb la Casa dels Xuklis aconseguim:.. Donar allotjament amb 25 apartaments individuals a totes les famílies amb un infant amb càncer i altres malalties de llarga durada que s’han de desplaçar dels seus llocs d’origen per rebre tractament als principals hospitals de referència o altres hospitals, a la ciutat de Barcelona.. Proporcionar atenció psicosocial integral a totes les famílies que s’acollin a la casa.. Oferir activitats ludico-educatives i terapèutiques als infants i les seves famílies.. Posar a disposició de les famílies espais comunitaris on puguin desenvolupar amb tranquil·litat el seu dia a dia (menjador, cuina, bugaderia, biblioteca, espais de descans, sala de TV, sales de jocs i activitats, internet, etc).. Així doncs, l’AFANOC dóna  ...   xuklis pensats per l´arquitecte Dani Freixas i dibuixats per la Roser Capdevila, tenen la qualitat de xuclar els mals rotllos i per tant, ajuden als infants i als seus familiars a superar els entrebancs de la malaltia.. Els xuklis ja fa temps que treballen intensament i amb èxit en el Servei d’Oncohematologia de l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron de Barcelona.. La Casa dels Xuklis va començar la seva activitat i a allotjar famílies entre setembre i octubre del 2011.. Durant aquest any 2012 ha estat funcionant a ple rendiment.. Coincidint amb les àrees d’actuació de l’AFANOC dirigides als infants que estan malalts i a les seves famílies, els serveis que s’ofereixen són els següents: el Servei de psicopedagogia, el Servei d’atenció psicològica i suport emocional, el servei d’atenció social, el servei de voluntariat i la realització d’activitats terapèutiques i lúdicoeducatives..

  Original link path: /que-es-la-casa/
  Open archive

 • Title: Qui som? | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: L’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).. Va ser constituïda l’any 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida d’aquests infants i les seves famílies.. La seva missió és la de treballar perquè el seu desenvolupament afectiu i educatiu sigui  ...   llarga durada la salut psicosocial és fonamental, per això AFANOC vol complementar el treball mèdic des de la perspectiva de les mares i pares dels infants.. L’experiència ens ha fet veure que la curació del càncer no és només una qüestió mèdica, un entorn familiar estable és la millor influència.. Què oferim.. →.. Com treballa l AFANOC.. i quins serveis dóna..

  Original link path: /qui-som/
  Open archive
 •  

 • Title: Serveis | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: Com treballa l AFANOC i quins serveis dóna des de les seves àrees d actuació.. Psicologia.. Àrea d Assistència Educativa.. Ajudem als infants a gestionar els canvis que comporta la malaltia en la dinàmica familiar i en el seu dia a dia (infant que està malalt i els seus germans i germanes).. Email →.. Suport Psicoemocional.. Àrea d Ajuda Emocional.. Atenció emocional específica des del moment del diagnòstic i durant tot el procés de la malaltia, per ajudar a integrar l’impacte del diagnòstic de càncer en un dels fills o filles.. L’atenció va dirigida a qualsevol dels membres del nucli familiar.. Suport Social.. Àrea de Treball Social.. Des de l’atenció directe, acollim a les famílies en el cas  ...   germanes, oferint-los acompanyament, activitats lúdicoeducatives a l’hospital, al domicili i en la seva estada a la Casa dels Xuklis.. Escola de formació reglada de voluntariat.. Preparem al voluntariat amb formació especifica, amb cursos i tallers especialitzats al llarg de l’any.. Oci i lleure dins i fora del context hospitalari.. Àrea d Oci i Cultura.. L’infant ha de continuar aprenent i divertint-se, per això organitzem tallers, activitats ludicoeducatives , sortides amb famílies i colònies d’estiu per l’infant amb càncer i els seus germans i germanes.. Informació i sensibilització.. Àrea d Informació i Sensibilització.. Treballem en l’elaboració d’una informació destinada a normalitzar la percepció que té la societat sobre el càncer infantil, desterrant prejudicis i tabús que envolten la malaltia..

  Original link path: /serveis/
  Open archive

 • Title: Com accedir a La Casa dels Xuklis? | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: Els destinataris són, principalment, les famílies de fora l’àrea metropolitana de Barcelona i amb pocs recursos.. L’accés a la Casa dels Xuklis es basa en criteris mèdics, en la necessitat de que la família estigui allotjada a prop de l’hospital, a la ciutat de Barcelona.. Els principals perfils de les famílies desplaçades que acollim a la Casa dels Xuklis són les següents:.. Famílies que provenen d’arreu de Catalunya de fora l’àrea Metropolitana  ...   Cooperació Internacional.. Famílies derivades des d’altres Hospitals de fora de l’Estat Espanyol.. Altres casos no reflectits són valorats de manera individual tenint en compte criteris socials i mèdics.. La treballadora social valora cada família en total coordinació amb l’equip mèdic i Treball Social dels hospitals de referència del nen/a, i sempre en coordinació amb Serveis Socials, Equips d’Atenció Primària, Equips d’Atenció a la Infància i Adolescència, associacions de nens/es amb càncer, ajuntaments, etc..

  Original link path: /com-accedir-2/
  Open archive

 • Title: Apartaments | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: La Casa dels Xuklis disposa de 25 apartaments de 30 metres quadrats cada un.. La capacitat d’allotjament d’aquests apartaments és principalment per a quatre persones.. Cada apartament disposa del seu propi lavabo i una petita terrassa que comunica amb el jardí exterior.. Tots els apartaments disposen dels equipaments necessaris per a què la família pugui viure i organitzar el seu dia a dia amb la màxima comoditat i tranquil·litat possibles.. Tots els apartaments i estances de la Casa dels Xuklis són diferents entre sí, ja que un equip de dissenyadors d’interior han dissenyat i realitzat un espai de la casa.. D’aquesta manera s’ha aconseguit que cap apartament sigui igual i que a la vegada, hi hagi apartaments per exemple amb un estil més dirigit a infants o d’altres més per a adolescents.. Tots aquests apartaments formen una illa al voltant d’un bonic pati interior.. Apartament 01 -.. PAVELLÓ DE PRIMAVERA.. Dissenyador:.. Diego Fortunato.. Col·laboradors:.. Alims 2000, S.. L.. , Cármenes Sofas, S.. , Ideal Standard, Jacinto Usán, Kibuc, Maderclass, Sabaté Print Everything, Theo Henning Pintura Decorativa, Valentine, Vibia, Rubén Martínez, Bárbara Rodríguez Solano, Marisol Teva.. Web Dissenyadors →.. Projecte →.. Imatges →.. Apartament 02 -.. Dissenyador:.. Rai Pinto.. Art, Deco-Mol, S.. , Fusteria Ollè, S.. , Ideal Standard, Kibuc, Lumenwatt, Montana Colors, S.. , Valentine, Vitra, Oscar Delgado.. Apartament 03 -.. Rafael del Castillo.. Alonso Mercader, S.. A.. , Arastor – Screen – Stores, Arminia Deco Joan Figuls, Dosfer, Fader – Cortinas Motorizadas Somfy, Faro, Gallery (Trendyteam, S.. ), Ideal Standard, Leber Fornitures, Güell La Madrid, S.. , Jaume Montmany Lleonart, Julia Grup, Pedro Manuel González Silva, Tl Design, Valentine.. Apartament 04 -.. Toni Soler.. Kibuc, Leroy Merlin Sant Boi, Cement Design Microfloor, Punnova Study, Nomon, Abelux, Marin y Carbonell S.. , Mercè Carmona.. Web Dissenyador →.. Apartament 05 -.. Diseñador:.. Projecte Comú.. Apartament 06 -.. Dissenyadors →.. Col·laboradors →..  ...   Cerámicas Barnils, Greek, Valentine.. Apartament 16 -.. PAVELLÓ TARDOR.. AIZTAK.. OLATZT DE ITUARTE.. Alumag,Becara, Fobel, Fustes Nord, Instaltel Integral, Rey Taller de Tapiceria, Romokirkby Design, Sierra e Hijos Carpintería.. Valentine.. Apartament 17 -.. Dissenyadora:.. BARASONA DISEÑO Y COMUNICACIÓN.. Bassols, Blycolin, Coolkids, Ecus Sistemas de Descanso, Kibuc, Lasser, Mec Collection, Mosaicos Hisbalit, Pujol Iluminación, Ramón Soler, Mile Bolk, Tània García, Jordi Soler, Aniol Tarin, Alicia Varela.. Apartament 18 -.. Marisol Teva.. Òndia Estudi Gràfic.. , Benicarlo Moble 2000, S.. L, Cristaleria Joanic, Greek, Ideal Standard, Kettal, Kibuc, Marset, Soko Parquet, Talleres Fertin, Textura, Valentine, Vandalux, David Sanz, Seica Dan Razvon, Drugas Marianagabriela.. Apartament 19 -.. Dissenyadors:.. PIA CAPDEVILA DE SAS INTERIORISMO EVENTOS, NIVELL PROJECTES CONSTRUCTIUS, NÚRIA BALCELLS.. , Ideal Standard, Kibuc, Marset, Valentine, Isidro Martínez Fernández.. Carpintería, Xavier Valls.. Pintura.. Apartament 20 -.. CAD INTERIORISMO.. Akabats Complementos Decorativos, S.. , Coco-Mat, Indústries Muntané, S.. U.. , Indústries Muntané, S.. Imsa.. Fusters, Gs2 Mamparas, Orbea, S.. C.. , Tuka Bamboo,Vescom, Àlex Fernández Camps.. Industrial Design, Cinta Fernández.. Decoradora, Xavier Muntané Terme, Margarita Ventura.. Apartament 21 -.. PAVELLÓ D ESTIU.. BINOMIO.. Olivia Ricard Micaela Milà.. Estilo Nórdico, Ideal Standard, Kettal, Kibuc, La Velería, Santa Cole, Sapic, Sol y Luna, Valentine, Lucas Milà I Clara Riera, Gonzalo Rodés, Ana Sentmenat, María Güell, Adriana Ducroo, Jorge Ricard I Samantha Hellman, Olga Forner, Xavier Aymerich, Eliane Ricard.. Apartament 22 -.. METRO KUBIK.. Cuines Choclan, Formica Group, Ideal Standard, Kriskadecor, Kibuc, Maderas Gómez, Montalglass, S.. , Rotulmicrosat, The Muro Lab, Valentine, Eugenio Gómez.. Pintor.. Apartament 23 -.. Dissenyador :.. KIBUC.. Apartament 24 -.. Col·laboradors :.. Àlex Figueras, Concepta, Decormoplas, Entretela, Graven Louver Drap, Ideal Standard, La Casa de las Mantas, Pikolín, Pinturas Gil, Valentine, Xavi Valiente.. Apartamen 25 -.. PLER INTERIORISTES.. Alfil, Brokers, Concepta, Ebanistería y Carpintería Antonio y Francisco Limones, Fernando Muntadas, Gs2 Mamparas, Julia Group, Kibuc, Marset, Neoceramica, Pedrali, Pintura i Estuc, Polyrey, Promosilla, María Gutiérrez-Solana..

  Original link path: /apartaments-2/
  Open archive

 • Title: Dades quantitatives | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: Tot seguit mostrem les dades quantitatives de les famílies ateses des de Treball Social l’any 2012 , ja que creiem que fan més palpable la realitat de les famílies afectades i desplaçades i, per tant, la necessitat d’aquest projecte.. Famílies acollides.. ATENCIÓ SOCIAL.. 131.. /famílies.. (Acollides en més  ...   15%.. Fora de Catalunya.. 31%.. Fora d Espanya.. 9%.. Intervencions.. 786.. Nits d ocupació.. 5454.. Famílies ateses.. Vall d HEBRON.. 119.. Sant Joan de Déu.. 12.. 8.. Intervencions:.. 13.. Famílies ateses:.. Núm.. de voluntariat:.. 25.. Hores dedicades:.. 957h.. Activitats.. 90.. Reflexoteràpia.. 50.. Total famílies ateses:.. Intervencions realitzades:.. 199..

  Original link path: /dades-quantitatives/
  Open archive

 • Title: Zones comunes | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: La Casa disposa d espais comuns que permeten desenvolupar el dia a dia de les famílies amb la màxima normalitat possible.. Amb aquests espais, a part de les estones que cada família destina a l’organització i planificació, es fomenta el diàleg, l’intercanvi d’experiències i sentiments, es verbalitzen les mancances emocionals i es posen sobre la taula els problemes o les situacions viscudes per les famílies.. Cuina.. Cuina comunitària.. Disposem d’una cuina de grans dimensions perquè les famílies en puguin fer ús en el moment que ho necessitin.. Les famílies disposen de tots els estris i utensilis necessaris per poder cuinar i per sentir-se com a casa.. IKEA.. Web Col·laboradors →.. Menjador.. Menjador i sala d estar.. Dissenyadora:.. Sara Foclh.. Col·laboren:.. Temas V-MY Oruga, Carpyen, Theodora et sa Suite, Egger.. Disposem d’un menjador amb capacitat per a tots els residents puguin fer-ne ús en el moment que ho necessitin.. Les famílies disposen de tots els estris i utensilis necessaris per poder seure a taula com si fossin a casa.. Llibreria.. Llibres i revistes d Oci i Informació.. Col·labora:.. Fundació Jordi Sierra i Fabra.. La llibreria està oberta a tots els públics i es totalment gratuïta.. Disposem de llibres de lectura i d informació per tal de donar suport d oci i cultura als nens i a les seves famílies.. Bogaderia.. Servei de bogaderia comunitària.. Cash Converters, Girbau.. Disposem de 4 rentadores i 4  ...   o jugar.. Annex al menjador hi ha la sala d estar.. amb un sofà modular ben llarg on relaxar-nos, llegir amb les lamparetes disponibles, veure la tele o compartir una estona de joc amb la vídeo-consola.. Espai Multimèdia.. Televisió i videoconsola.. Annexe a la sala d estar, també disposem d un espai amb televisió i videojocs per poder relaxar-se fóra dels apartaments, en un espai ampli i confortable.. Hort ecològic.. Hort ecològic comunitari per les famílies.. Disposem d un hort comunitari perquè els pares i mares es puguin relaxar, i també collir i cuinar verdures cultivades per ells mateixos.. Pati Mediterrani.. Pati interior i racons d estar.. Dissenyadors:.. Marta Garcia-Orte, Pablo Serrano, Nerea Amorós.. Col·laboren:.. CONCEPTA, GREKK.. Enmig de l ala dels apartaments hi ha un pati interior mab una font n sortir a pendre l aire fresc, escoltar l aigua de la font, o gaudir de la seva llum mentres descanses en les butaques qui han al voltant del pati.. Sala del silenci.. Un espai per estar amb un mateix.. Separat de l edifici i a esquenes a ell, obrint les vistes cap a l hort, disposem de la sala del silenci, un espai per estar amb un mateix i fer el que cadascú necessiti.. Jardins exteriors.. La casa està envoltada d espais ajardinats.. Tota la Casa està envoltada d espais ajardinats, per tal de donar el màxi contacte amb la natura..

  Original link path: /zones-comuns/
  Open archive

 • Title: XUKLIS | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: Xukli familia.. Xukli ploraner.. Xukli nen.. Xukli cuiner.. Xukli diners.. Xukli xeringa.. Xukli patins.. Xukli maduixa.. Xukli prismàtic.. Xukli xiclet.. Xukli taça.. Xukli llapis.. Xukli llarg.. Xukli bufanda.. Xukli basket.. Xukli llibre.. Xukli futbol.. Xukli robot.. Xukli vermell.. Xukli vell.. Xukli infant.. Xukli maleta.. Xukli xino.. Xukli gras.. Xukli ambulancia.. Xukli afro.. Xukli ballant.. Xukli  ...   bolets.. Xukli pintor.. Xukli castanyera.. Xukli fulles.. Xukli arbre.. Xukli pilota.. Xukli surf.. Xukli gelat.. Xukli pescador.. Xukli ventall.. Xukli bufanda2.. Xukli ninot de neu.. Xukli olla.. Xukli estufa.. Xukli ski.. Xukli fredolic.. Xukli patinador.. Xukli cor.. Xukli ocell.. Xukli rosa.. Xukli cireres.. Xukli flors.. Xukli paraigües.. Xukli ponsetia.. Xukli trompeta.. Xukli cambrer.. Xukli cuiner michelin..

  Original link path: /xuklis/
  Open archive

 • Title: Patrocinadors | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: Patrocinadors d honor.. Col.. laboradors..

  Original link path: /patrocinadors-2/
  Open archive

 • Title: PREMSA I DESCÀRREGUES | La Casa dels Xuklis
  Descriptive info: Logotipo.. Descàrrega.. Tríptico.. Dosier de prensa.. Espot..

  Original link path: /descargas/
  Open archive •  


  Archived pages: 49