www.archive-org-2013.com » ORG » L » LLUCMAJOR

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 529 . Archive date: 2013-06.

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Descriptive info: .. Inici.. El teu Ajuntament.. El teu Municipi.. Serveis Municipals.. Turisme.. Llemsa.. DESTACATS.. Matrícula escoletes municipals: del 4 al 18 de juny.. Alumnes nous admesos per al curs 2013-14 escoletes municipals.. Plagues que afecten a les palmeres: com actuar.. Horaris d'establiments, espectacles públics i activitats recreatives.. Pla mobilitat de s'Arenal de Llucmajor.. Instància general.. Instal·lació terrasses 2012.. NOTÍCIES.. 17/Juny/2013.. Nit d'havaneres a Llucmajor.. El passat diumenge 16 de juny, al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor, el grup d'havaneres Arpellots Havaneres Band presentà el seu nou disc Havanera de Migjorn.. 14/Juny/2013.. Escoles d'estiu 2013.. L'Ajuntament de Llucmajor presenta l'oferta d'escoles d'estiu 2013.. Enguany, n'hi haurà a Llucmajor i a s'Arenal.. 11/Juny/2013.. Final de curs de l'Escola de Ball de Bot Calabruix..  ...   dia 17 de maig de 2013, la Policia Local de Llucmajor va oferir una xerrada a l’Institut Municipal d’Afers Socials de la Llar de Llucmajor, que havia sol•licitat.. 31/Maig/2013.. Campanya 2013 contra la presència d'excrements a la via pública.. L’Ajuntament de Llucmajor, un any més, posa en marxa una campanya de conscienciació cívica per aconseguir que s’acabi amb la presència d’excrements de mascotes a la via.. veure més.. AGENDA.. Altres.. Altres esdeveniments.. 20/jun.. Campanya de donació de sang a S'Arenal.. de.. 17:30.. a.. 21:30.. s'Arenal.. Gratuït.. Música.. 05/jul.. III Nits Culturals al Santuari de Gràcia.. a les.. 22:00.. Llucmajor.. 02/ago.. veure més.. Interessant.. Infotràmit.. El temps.. Transports.. Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor - Telèfon: 971 660 050.. Contacte.. /.. Mapa web..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Original link path: /index.html
  (No additional info available in detailed archive for this subpage)

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Descriptive info: Ajuntament de Llucmajor.. Salutació del Batle.. Regidors: Junta de Govern.. Òrgans de govern.. Comissions Informatives.. Telèfons i adreces d'interès.. Normativa municipal.. Documents d'interès.. Enllaços d'interès.. Perfil del contractant.. Notícies.. Anuncis.. Adreça:.. Plaça d'Espanya, 12, 07620 Llucmajor.. Telèfon:.. +34 971 66 00 50.. Fax:.. +34 971 66 20 81.. Contacte.. Avís legal.. Protecció dades..

  Original link path: /ajuntament.html
  Open archive

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Descriptive info: Història.. Grans fites de la Història de Llucmajor.. Fills Il·lustres de Llucmajor.. Historiadors: Bartomeu Font Obrador.. Construccions històriques.. Tradicions i cultura popular.. Llucmajor en xifres.. Llucmajor i arts plàstiques.. Artesania.. Ceràmica.. Pintura.. Fotografia.. Llocs d'interès.. Altres edificis representatius.. Llucmajor i la música.. Llucmajor i la literatura.. El temps a Llucmajor.. Descobreix Llucmajor.. Descobreix Llucmajor, l'encant d'un poble amb més  ...   conèixer el bagatge cultural del nostre poble a través de:.. Una mirada al seu passat gràcies al seu llegat artisticocultural, arquitectònic i monumental.. Una aproximació a les seves tradicions populars més arrelades.. Una mirada al seu passat en imatges per al record.. Una aproximació als principals creadors i als artistes contemporanis del nostre poble.. No t'ho deus voler perdre, oi?..

  Original link path: /municipi/
  Open archive

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Descriptive info: Cultura i festes.. Interior i seguretat ciutadana.. Serveis econòmics.. Agricultura, ramaderia i món rural.. Joventut.. Comerç, fires i mercats.. Participació ciutadana, Cementiri, Persones majors i salut.. Esports.. Educació.. Media ambient i desenvolupament sostenible.. Desenvolupament local.. Urbanisme.. LLEMSA.. Serveis socials.. Benvingut a la web d'Àrees de Gestió de  ...   el gran volum de la mateixa, seguint un patró el més intuïtiu possible.. És per això que el resultat ha estat una estructura per departaments.. En cas de no localitzar un contingut, sempre pots dirigir-te al departament concret, consultant el Directori Municipal, per a exposar els teus dubtes..

  Original link path: /serveis/
  Open archive

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Descriptive info: Llemsa és l'empresa municipal de nova creació, un projecte pensat per renovar la gestió dels serveis municipals dins el terme de Llucmajor.. Llemsa pretén oferir una gestió eficaç, ràpida i àgil per millorar l'entorn, tant urbà com rural, i fer del nostre municipi un lloc més acollidor, on la convivència sigui cada dia més agradable per a tots els ciutadans i visitants.. El repte de Llemsa és donar un valor nou als serveis municipals de la seva competència, i a aquells la competència dels quals vagi adquirint gradualment.. Els objectius principals de l'empresa són optimitzar els recursos humans i mecànics, així com posar en marxa els mecanismes de tipus administratiu i d'elaboració d'un pla d'actuació que recorrerà tot l'àmbit de la gestió pública de Llemsa.. Som conscients que els veïns esperen uns espais on es respectin el medi ambient i el paisatge, i que millorin la qualitat de vida de tots.. Llemsa actuarà envers aquest nou objectiu per oferir solucions a totes les necessitats, des dels seus inicis a la total implantació dels serveis, perquè està en joc el que més valoram: el servei al ciutadà.. Els serveis i el dia a dia donaran pas a una nova forma de gestió.. Perfeccionar-los serà la manera de guanyar la confiança de tots.. Llemsa, una proposta de futur, per a un Llucmajor millor.. Llemsa (Llucmajor Empresa Municipal de Serveis, SAU).. Maria Antònia Salvà, 50 1er.. S'Arenal 07600.. LLEMSA  ...   JARDINERÍA.. Acondicionamiento y mantenimiento de rotondas, zonas verdes, parterres, etc.. Instalaciones de riego.. Poda.. Tratamientos fitosanitarios.. Plantación de arbolado.. LIMPIEZA.. Limpieza de calles y aceras.. Limpieza de papeleras.. Limpieza de contenedores.. Limpieza de playas.. BASURAS.. Recogida de poda, desbroce, chatarra y mobiliario.. OBRAS.. Mantenimiento viario urbano.. Mantenimiento instalaciones municipales y edificios públicos.. Acondicionamiento y mantenimiento puntos de recogida de basuras y puntos de recogida selectiva.. Obra menor.. Punt Verd de Son Gall.. Punt de recollida de residus per al seu tractament i la cura del seu entorn.. Nomes per particulars.. Residus per al seu tractament:.. Mobles.. Electrodomèstics.. Paper i cartró.. Pneumàtics.. Runes netes.. Poda i esmotxadura.. Altres restes.. Roba i calçat.. Vidre.. Matalassos.. Electrònics.. Telèfon de recollida: 971 66 29 66.. Nomes per a:.. Horari:.. obert al públic tots els dies de l'any (dimecres, diumenges i festius tancat) de 9.. 30 a 17.. 00 hores.. Situat al Camí de Cala Pi, a 500 metres de la Policia Local de Llucmajor.. Punt verd de Sa Costa.. Horari:.. Situat a la confluència del carrer de Santa Catalina de la urbanització Sa Torrea i el carrer de l'Óssa Major de la urbanització Badia Blava.. Punt verd de s'Arenal.. obert al públic tots els dies de l'any (diumenges i festius inclosos) de 8.. 00 a 13.. 30 i de 15.. 30 a 18.. Situat: en la rotonda de la carretera MA-6014 punto km 1 (junto a la depuradora de s'Arenal)..

  Original link path: /serveis/llemsa.ct.html
  Open archive

 • Title: Enllaços - Enllaços externs
  Descriptive info: Altres serveis.. Butlletins oficials.. Cercadors.. Cooperació social.. Enllaços àrea Media ambient i desenvolupament sostenible.. Enllaços àrea Serveis socials.. Enllaços àrea Urbanisme.. Enllaços àrea d'Interior.. Enllaços àrea de Cultura i Festes.. Enllaços àrea de Serveis econòmics.. Informació turística.. Institucions.. Ocupació.. Premsa..

  Original link path: /enlaces/index.ct.html
  Open archive

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Descriptive info: Noticia.. Nota informativa sobre palmeras infectadas por Paysandisia archon -mariposa- o por Rhynchophorus ferrugineus -picudo rojo-.. En la actualidad, en nuestra isla existen dos plagas que afectan gravemente a las palmeras.. Una es la de Paysandisia archon que es una mariposa y otra el picudo rojo (Rhynchophorus ferrugineus), que es un escarabajo de color rojizo.. Tanto la mariposa como el escarabajo depositan sus huevos en la palmera y las orugas que nacen se alimentan en el interior destruyendo la palmera hasta su muerte si no se actúa.. El picudo rojo es más agresivo y se ha localizado principalmente en palmeras canarias (Phoenix canariensis) y en algunos casos de palmeras datileras mientras que la mariposa paysandisia se ha encontrado en ejemplares de palmeras canarias, palmeras datileras, washingtonias y palmitos o garballons (chamaerops humilis).. A continuación exponemos los pasos a seguir para actuar contra estas plagas:.. 1) En caso de tener dudas acerca de alguna palmera infestada en su propiedad, Comunicar la incidencia al Departamento de Sanidad Vegetal de  ...   afectada con el fin de no contaminar a las palmeras sanas.. Según el tipo de plaga y lo avanzado que esté, el técnico de la Conselleria o bien el técnico de Llemsa, le informarán de la actuación a realizar.. 3) Una vez llevado a cabo el tratamiento, en ningún caso sacar los restos de palmera afectados a la calle.. Está totalmente prohibido.. El propietario tiene dos opciones:.. 1) En el caso de palmeras afectadas por picudo rojo, (Rhynchophorus ferrugineus) llevar los restos de poda afectados troceados a TIRME.. En el caso de las hojas en trozos no superiores a 1 metro de largo y la corona (balona) troceada en porciones de menos de 50 cm (no incluye el tronco).. Deben presentar el acta de la Conselleria para que la incineración sea gratuita.. 2) Ponerse en contacto con la empresa municipal de Llucmajor, LLEMSA, quien le realizará de modo gratuito la recogida y su eliminación, previa cita telefónica y siempre y cuando los restos estén correctamente troceados.. Versió impresa..

  Original link path: /noticies/noticia.ct.html?tIte=nota-informativa-sobre-palmeras-infectadas-por-paysandisia-archon-mariposa-o-por-rhynchophorus-ferrugineus-picudo-rojo&cIte=58817
  Open archive

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Descriptive info: L' Ajuntament informa.. El passat diumenge 16 de juny, al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor, el grup.. Enguany, n'hi haurà a.. El passat dia 1 de juny va tenir lloc a la plaça d’Espanya de Llucmajor el fi de curs de.. El dia 17 de maig de 2013, la Policia Local de Llucmajor va oferir una xerrada a.. L’Ajuntament de Llucmajor, un any més, posa en marxa una campanya de conscienciació.. 27/Maig/2013.. Concert de la banda de música de Llucmajor.. El passat divendres 24 de maig, el Claustre de Sant Bonaventura acollí el primer concert.. 23/Maig/2013..  ...   a disposició de tots els alumnes dels IES Llucmajor.. Bartomeu Garcies Tur, guanyador del II CONCURS DE TROMBÓ.. Bartomeu Garcies Tur, trombonista de la Banda de Música de Llucmajor i professor de.. 21/Maig/2013.. Tomeu Trobat, nomenat president de la Societat de caçadors de conills amb cans de caça eivissencs.. El passat 16 de maig Joan Canaves va deixar la presidència de la Societat de caçadors de.. 17/Maig/2013.. Una representació del Govern Balear visita Son Mut.. El passat 16 de maig, Son Mut Nou rebé la visita d’una representació del Govern Balear.. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. Següent..

  Original link path: /noticies/noticies.ct.html
  Open archive

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Descriptive info: El nom del disc és el mateix de l'havanera que ha escrit el llucmajorer Pere Garcias Serra per a aquesta formació.. Una nit en que el públic ha gaudit de fresca, música, rom cremat i sobretot de l'ambient d’enyorança i nostàlgia marinera que tan bé saben transmetre aquests músics.. Aquest estiu podrem seguir els Arpellots Havaneres Band, que juntament amb la coral Amics de la Música actuaran a les diferents festes patronals del terme municipal de Llucmajor i a altres indrets de Mallorca..

  Original link path: /noticies/noticia.ct.html?tIte=nit-dhavaneres-a-llucmajor&cIte=59985
  Open archive

 • Title: Ajuntament de Llucmajor
  Descriptive info: Destinataris:.. Nins i nines del terme municipal de Llucmajor en edats compreses entre els 3 -els han de tenir cumplits en el moment de l'nici del torn sol·licitat- i els 12 anys.. El termini d'inscripció s'obri:.. a) ESCOLA D'ESTIU DE LLUCMAJOR.. Dia 18/06/2013, a partir de les 16:00 hores, al Centre d'Informació Jove -carrer Jaume I núm 7- edifici Ca Ses Gotleves.. La resta de dies, i mentres hi hagi places, les inscripcions seran en horari de matí.. b) ESCOLA D'ESTIU DE S'ARENAL.. Dia 19/06/2013, a les Oficina Municipal de s'Arenal -carrer  ...   d'arribada de la sol·licitud.. La reserva ha de ser presencial, no se pot fer telèfon.. Procediment:.. - En les dates indicades, se procedirà a la reserva de plaça.. - Una vegada confirmada la plaça, hi haurà un termini de 48 hores per presentar la documentació pertinent:fotocòpia del DNI de l'infant -o llibre de família-, fotocòpia DE LA tarja sanitària, certificat d'empadronament, fotocòpia del document de família nombrosa, si s'escau, i rebut d'ingrés bancari amb el document de pagament facilitat en el moment de la inscripció.. Per a més informació: 971 662 512..

  Original link path: /noticies/noticia.ct.html?tIte=escoles-destiu-2013&cIte=59898
  Open archive

 • Archived pages: 529