www.archive-org-2013.com » ORG » G » GAIJA

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 103 . Archive date: 2013-06.

 • Title: Tervetuloa Gaijan Luomukylään! | Gaija
  Descriptive info: .. Tervetuloa Gaijan Luomukylään!.. Gaija on Ähtärissä Oulunveden rannalla sijaitseva luomukylä, jossa vallitsee rento ja työteliäs henki.. Kylä on n.. 20 aikuisen ja lapsen koti.. Haluamme asua maalla ja kehittää kestävän kehityksen mukaista yhteisöllistä asumismuotoa.. Gaija perustettiin vuonna 2006 Ähtärin entisen kunnalliskodin tiloihin.. Haluatko kokea suomalaista perinnekulttuuria kädestä pitäen? Upottaa sormet meheään multaan ja haudata kaupungin hälinä ja kiire syvälle maahan.. Gaijan luomukylässä se onnistuu!.. Kausiasukkaana.. voit tutustua kyläyhteisön eloon osallistumalla tilan töihin puutarhassa, eläinten kera.. Vierashuoneemme ovat omatoimimatkailijoille avoinna vain kesäsesongin ajan (kesä-elokuu).. Ympärivuotisesti otamme vastaan kuitenkin ryhmiä ja muita erikoistapauksia.. Myös uusille asukkaille olemme avoimia, lisätiedot Kyläyhteisö-osiossa.. Uutuutena tilauskursseja, katso lisää tapahtumista!.. Gaijan.. luomupuoti..  ...   ekologisia käsitöitä.. Tilan omia tuotteita ovat mm.. hapanjuureen leivottava ruisleipä,villivihannespesto sekä pakurikääpä.. Gaija markkinoilla, infoa toiminnastamme ja tuotteitamme myynnissä:.. 8.. 6 Tampereen mahdollisuuksien tori, Väinö Linnan aukio.. 10.. 8 Mustikkafestit Ähtärin tanssilavalla, lisätietoa tapahtumissa.. (kts.. Ajankohtaista.. ).. Ekokylistä kiinnostuneet;.. www.. balticecovillages.. eu.. : Infoa hankkeesta, joka tukee ekokylien kehitystä Itämeren alueella.. rihmasto.. fi.. : Yhteisöelämän verkosto.. keuruunekokyla.. : Keuruun ekokylän sivut.. http://livonsaari.. fi/.. : Livonsaaren kyläyhdistys.. http://www.. kivis.. : Kivisalon yhteisökylä.. English.. Luomukylä.. Vierailijoille.. Kyläyhteisö.. Luomupuoti.. Kuvagalleria.. Yhdistys.. Päiväkirja.. Yhteystiedot.. Kirjaudu sisään.. Tapahtumat.. 1.. 1.. 1111.. kerro mitä kursseja haluaisit meille!.. TILAUKSESTA.. Intialaista ruokaa ja filosofiaa, tilauskursseja!.. Villivihanneksia ja Permakulttuuria!.. 08.. 2013.. Mustikkafestit mustikkavuoren tanssilavalla.. Syötteet..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Luomukylä | Gaija
  Descriptive info: Gaijan Luomukylässä viljelemme luonnonmukaisin menetelmin peltoja ja puutarhaa.. On omat pellot vihanneksille ja juurekkaille, yrttitarha, kasvihuone, permakulttuuripuutarha ja yli 100 marjapensasta hillosuille.. Viljelyllä pyrimme osittaiseen omavaraisuuteen.. Kasvattamme ruokaa ruokapiirimme sekä vieraidemme tarpeisiin.. Osa pelloista on varattu asukkaiden omiin puutarha pläntteihin.. Haluamme ruokapöytämme antimien olevan mahdollisimman puhtaita ja lähellä tuotettuja.. Luomuviljelyllä hoidamme maata, jolloin se kantaa vuosi vuodelta paremmin hedelmää.. Satoaikaan on mahdollista ostaa tilamme tuotteita joko puodista tai itsepoimien.. Ota yhteyttä!.. Haluatko tulla mukaan viljelemään?.. Meille voit tulla oppimaan kanssamme maan viljelyä ja puutarhan hoitoa.. Työharjoittelijana ja talkoolaisena pääset osallistumaan tilan yhteisiin töihin  ...   keskustellaan mahdollisuuksista lisää.. Kysy lisää yhteyshenkilöiltä.. täältä.. Meille on mahdollista tulla myös asumaan.. kausiasukkaaksi.. tai pistäytymään.. Ain laulain työtäs tee -lomalle.. Perinnemaisemaa ja kotieläinpiha.. Kylämme perinnemaisemaan kuuluu hakamaa, joka reunustaa kylätien vartta.. Perinteisillä laiduntavoilla ja niitolla hoidetaan kansallista kulttuuri- ja luonnonperintöä.. Metsälaitumella vierailee kesäisin hevosia ja lampaat pitävät kylän ranta-alueet kunnossa.. Hakamaat ovat Suomessa nykyään harvinaisia.. Luonnon ja ihmisen muokkaamassa maassa viihtyvät monet uhanalaiset kasvi- ja hyönteislajit.. Vierailijamme ovat tervetulleita tutustumaan luonnonlaitumiemme lajistoon.. Kivinavetassa ja sen ympäristössä asustaa kanoja ja lampaamme Helmi, Helmiina, Laiku, Pocahontas ja pässit Ihme ja Kumma.. Lisää uusi kommentti.. Luomuruokaa..

  Original link path: /luomutila
  Open archive

 • Title: Vierashuoneemme | Gaija
  Descriptive info: Vierashuoneemme.. Gaija.. sijaitsee luonnonkauniilla niemenkärjellä maalaismiljöössä 7km.. Ähtäristä.. ja 9km.. eläinpuistosta.. hyvien kulkuyhteyksien päässä.. Rento ja nuorekas ilmapiiri ja Luomukylän tunnelma tarjoaa mielenkiintoisen elämyksen niin nuorille kuin vanhemmillekin pallontallajille.. Tilalla vaalitaan luomuarvoja ja ekologisuus on meille tapa elää sopusoinnussa luonnon kanssa.. Yhteisöllisyys asumismuotona on osa paikan henkeä.. Vierailija pääsee seuraamaan elomme vilinää, sotkun ja järjestyksen ainaista kamppailua.. Luomukylä on ihmisten koti ja toivomme vieraiden kunnioittavan yksityisyyttä ja kotirauhaa.. Välillä kylä vilisee elämää ja kyläilijöitä, toisinaan on rauhaisampaa ja hiljaista.. Tervetuloa vieraaksemme!.. Vierashuoneemme sijaitsevat suuressa kivipäärakennuksessamme, jossa osa luomukylän asukkaista asuu.. Vierailijat ovat tervetulleita seuraamaan luomukylän arkea ja osallistumaan tilan töihin Ain laulain työtäs tee- talkoomajoituksella (varattava hyvissä ajoin, ks.. lisätietoa..  ...   meditaatioon tai vaikka lasten leikkihetkeen.. Luomupuodista.. voi ostaa mitä erilaisimpia luomuherkkuja sekä Gaijan omia tuotteita.. Persoonalliset vierashuoneemme sijaitsevat erillisessä kerroksessa, ja jokainen huone on sisustettu eri tavoin.. Kerroksessa on oma keittiö, ruokailutila, suihku ja WC-tilat, jotka ovat ainoastaan vieraidemme käytössä.. Majoitustilaa on 7 kpl 1-4 hengen huoneita (lisävuodemahdollisuus) järvinäköalalla.. Tutustu hinnastoomme.. tästä.. !.. HUOM! Maksuvälineenä meillä käy vain käteinen.. Rantasauna.. Gaijalaisten omana käsityönä tehty hirsisauna (valm.. v.. 2010) antaa pehmeät löylyt.. Saunan vuokrahinnat.. Allergiset huomio! Talossa on koiria (saattavat ottaa vieraat vastaan haukkuen, mutta ovat kilttejä).. Tiedustelut, tarjouspyynnöt ja varaukset:.. Voit lähestyä meitä s-postitse tai talon yleiseen puhelimeen p.. 045 1139 787.. s-posti: info.. a.. gaija.. org.. Kausiasukkaaksi.. Miljöö.. Ryhmille.. Hintamme..

  Original link path: /hostelli
  Open archive
 •  

 • Title: Kyläyhteisö | Gaija
  Descriptive info: Ennen kaikkea Gaijan kylä on asukkaidensa koti.. Se on lähtökohta.. Luomukylämme on sosiaalinen ympäristö maaseudulla ja mahdollistaa harrastamisen ja eloisan elämänpiirin luomisen myös maalla.. Gaijan kyläyhteisö.. on n.. Yhteiset tilat, kuten keittiö, tupa, joogahuone ja sauna ovat paikkoja joissa kylän väki viettää aikaa yhdessä ruokailuiden, kokousten ja harrastusten parissa.. Jokainen kyläläinen osallistuu taitojensa mukaan yhteisiin askareisiin siivouksesta, kokkailun ja rakentamisen kautta toimistohommiin.. Ruokapiirin kautta tilataan luomutuotteet yhteiskeittiöön, osa ruuasta kasvatetaan talkoovoimin omilla pelloilla.. Rantasauna lämmitetään vähintään kerran viikossa kesäisin ja talvella sisäsauna.. Gaija ehkä etsii entisaikojen.. kyläyhteisö.. -tunnelmaa.. Menneeseen ei tarvii palata, mutta  ...   ja sovitaan yhteiset päivämäärät ja tapaamiset, jotka sopivat luomukylämme arkeen.. Gaija on ihmisten koti, jossa vaalitaan sosiaalisuuden keskellä normaalia kotirauhaa.. Toimintaamme voi tutustua.. hostellivieraana.. sopivalla majoituspaketilla tai erikseen sovitulla hinnalla.. On jotenkin luonnollista elää paikassa, jossa ystävät tulee ja menee, uusia tuttavia tulee roppakaupalla.. Olen aina rakastanut matkustaa juuri siksi.. Nyt voin kasvattaa lapsiani, hoitaa puutarhaa, eikä minun ole kiire mihinkään, elämä tulee luokseni kutsumatta ja niin on hyvä.. Toki välillä haluaa vaan vetäytyä ja olla itsekseen omassa kotipesässä, se on sitä suomalaisuutta, luulisin.. Täällä voin valita.. -Ansku.. Kuva:.. Hanna Koljonen.. Asukkaksi?.. Visio..

  Original link path: /yhteiso
  Open archive

 • Title: Gaijan yhteisö ilmakuva ähtärissä | Gaija
  Descriptive info: Gaijan yhteisö ilmakuva ähtärissä.. Kirjoittanut marko Pe, 08/21/2009 - 21:26.. Pienoiskuva.. teaser.. thickboc..

  Original link path: /node/75
  Open archive

 • Title: Kesä- tai talviasukkaaksi Gaijan Luomukylään | Gaija
  Descriptive info: Kesä- tai talviasukkaaksi Gaijan Luomukylään.. Kiinnostaako asuminen yhteisössä?.. Haluisitko kesäksi maalle?.. Meille voit tulla majoittumaan, olemaan kuin kotonasi pidemmäksikin aikaa.. Vuokraamme vierashuoneitamme viikon ja kk:n pituisiksi ajoiksi.. Tutkijoille, taiteilijoille, siirtolapuutarhasta haaveilijoille, perheille.. Hinnat.. tästä!.. Puutarhanhoidosta haaveileville voimme tarjota omaa pelto-plänttiä viljeltäväksi tai mahdollisuutta osallistua yhteisten viljelmien hoitoon.. Taiteilijoille/ tutkijoille mahdollisia työtiloja,.. kysy lisää..

  Original link path: /luomukyl%C3%A4/kausiasukkaaksi
  Open archive

 • Title: Luomupuoti | Gaija
  Descriptive info: Tervetuloa luomuostoksille.. Gaijan luomupuodissa.. on kattava valikoima luomuherkkuja ja -hoitotuotteita, sekä ekologisia käsitöitä.. ruisleipä, basilikaöljy ja hapatteita (sesonkituote) sekä käsitöitä; eläinhattuja kasvivärjätyistä langoista, nahkatöitä, lasinpuhallusta, grafiikkaa.. Saatavilla myös luomu- eteerisiä öljyjä, sekä ole hyvä- luonnonmukaisia pesuaineita.. Puodin valikoimassa on painotettu laatua, lähituotantoa, reilua kauppaa ja myös edullisuutta.. Tilamme omien tuotteiden lisäksi kauttamme on mahdollisuus ostaa muiden  ...   tuotteita valikoimissamme on mm.. intiaanisokeri, erikoisteet ja kahvit sekä Mascao-suklaat - kaikki luomua tietenkin.. Puoti on avoinna sovittaessa, soitto meille ja tiedetään olla paikalla palvelemassa:.. 045 113 9787/ Gaijan talo-puhelin.. Esimerkkihintoja tuotteistamme:.. Yogi teet: 3,40 e.. Intiaanisokeri: 5,20 e/kg.. Ruususuola: 3,20 e.. Ruisleipä: 4,50 e.. Lämpimästi tervetuloa tutustumaan valikoimaan!.. Elintarvikkeet.. Hapanleipää ja leivontaa.. Pimi Hau -lastenkirjat..

  Original link path: /luomupuoti
  Open archive

 • Title: Welcome to Gaija | Gaija
  Descriptive info: Welcome to Gaija.. Organic farm.. Hostel.. Community.. Photo gallery.. Contact info.. Syndicate..

  Original link path: /en/welcome-to-gaija
  Open archive

 • Title: Kuvagalleria | Gaija
  Descriptive info: Klikkaamalla kuvaa saat sen suuremmaksi.. Valitse galleria.. Any.. Gaijasta.. Home of johnny.. Kesä.. Maisemakuvia.. Sadonkorjuujuhla/Harvest party.. Saunan rakennus..

  Original link path: /kuvagalleria
  Open archive

 • Title: Gaijan Luomukylä ry | Gaija
  Descriptive info: Gaijan Luomukylä ry.. Gaijan Luomukylä ry:n tarkoituksena on toimia hyvän, terveellisen, ekologisen, turvallisen.. ja viihtyisän asumisen ja elämänlaadun puolesta.. Yhdistyksemme toimii Ähtärissä sijaitsevassa Gaijan luomukylässä.. Yhdistyksen tarkoitus järjestää esimerkiksi kulttuuri-, koulutus- ja keskustelutilaisuuksia, käsityöpajoja,.. perinnekulttuuritapahtumia, opettavaisia retkiä koululaisille ja päiväkotiryhmille,.. leirejä, villivihannesten käyttö- ja keruutapahtumia, luomuviljelynäytöksiä, luontoretkiä,.. maatilan elämään  ...   Ry:n kannatusjäseneksi.. Kannatusjäsenmaksu on vuosittainen ja 10 /vuosi.. Yhdistyksen kannatusjäsenille tiedotamme toiminnastamme 2 kertaa vuodessa sähköpostitse saapuvalla uutiskirjeellä.. Liittyminen tapahtuu sähköpostitse.. yhdistys(a)gaija.. Kirjoita sähköpostiin seuraavat tiedot:.. Nimi Sähköpostiosoite Osoite Puhelinnumero.. Voit myös tukea yhdistystämme laittamalla rahaa suoraan tilillemme:.. IBAN FI731 1973000 115803.. Kaijantie 283.. 63700 Ähtäri.. puh:O44 9478 960..

  Original link path: /content/gaijan-luomukyl%C3%A4-ry
  Open archive

 • Title: Gaija
  Descriptive info: Kirjoittanut Ansku Ti, 05/07/2013 - 10:24.. ajankohta:.. 2013.. Gaijan Luomukylä ry järjestää.. Mustikkafestit 10.. 8.. 2013 klo 14-22.. Kyseessä on kokoperheen ilmainen pikniktapahtuma.. Paikkana on kunnon perinteinen tanssilava järven rannalla,Mustikkavuoren tanssilava Ähtärissä.. Ohjelmassa bändejä ja lapsille myös omaa toimintaa.. Festarikävijöille on myynnissä luomuruokia ja juomia sekä erilaisia Gaijan omia tuotteita.. Nyt käynnissä: Bändien haku! Tarkempia kyselyitä asiasta sähköpostitse.. yhdistys@gaija.. Tervetuloa!.. Lisätietoa tapahtumasta lähemmin.. Kirjoittanut Ansku Ke, 01/23/2013 - 12:54.. TILAUKSESTA.. Kirjoittanut Ansku  ...   kiinnostunut tulla oppimaan gaijaan mitä tahansa, rumpukursseista shiatsuun ota meihin yhteyttä!.. Voimme järjestää kursseja tilauksesta jo pienillekin ryhmille (4hlö- ).. Mikäli olet luontaishoitojen, kädentaitojen jne.. opettaja/ ohjaaja meillä on tilat majoitukseen ja kurssitoimintaan, sekä catering.. Ota yhteyttä ja kerro mitä tarjoat ja mihin hintaan.. :) Pyrimme järjestämään kursseja edullisesti, että mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua.. Olemme järjestäneet myös perhekursseja, jolloin lapsetkin pääsevät osaan ohjemasta mukaan.. Ystävällisin terkuin,.. Ansku.. anne.. ollila(a)gaija.. Lue lisää..

  Original link path: /ajankohtaista
  Open archive •  


  Archived pages: 103