www.archive-org-2013.com » ORG » D » DAGHOROSCOOP

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 27 . Archive date: 2013-03.

 • Title: DagHoroscoop .org - Elke dag een nieuwe daghoroscoop
  Descriptive info: .. Dag Horoscoop.. RAM.. Het is goed om vandaag open en eerlijk n.. STIER.. Onbewust draait vandaag alles om communi.. TWEELINGEN.. Deze zaterdag gaat de aandacht uit naar.. KREEFT.. Laat jouw creditcard vandaag maar eens t.. LEEUW.. Doe het dit weekend discreet als je iema.. MAAGD.. Dit weekend is bedoeld om lieve  ...   Wat je vandaag in gang zet of bedenkt, z.. BOOGSCHUTTER.. Je bent eindeloos verleidelijk dit weeke.. STEENBOK.. Ga vandaag eens lekker de stad in om te.. WATERMAN.. Iemands onverwachte afwezigheid kan voor.. VISSEN.. Probeer overal voor open te staan, ander.. (c) 2013.. Internet-Id.. -.. Privacy.. Contact.. Horoscoop.. BannerSketch.. Dieeftorum.. 123Smiley.. Ikwilcontact.. Meer links..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Ram
  Descriptive info: Daghoroscoop voor ram zaterdag, 16 maart.. Het is goed om vandaag open en eerlijk naar je verantwoordelijkheden en doelen te kijken.. Deel dit ook met je partner, dan zijn er geen verrassingen voor hem of haar.. Het is belangrijk je prioriteiten goed op een rijtje te hebben.. Wanneer je single bent, is dit vooral een tijd vol met zelfreflectie.. Waar sta je in het leven, en hoe  ...   je de komende tijd wat twijfelen.. Klik hier voor de maandhoroscoop.. Jaarhoroscoop 2013.. Nieuw!.. Jaarhoroscoop 2012.. Gratis!.. Disclaimer.. Deze horoscopen zijn bedoeld voor entertainment doeleinden, en als zodanig, komen ze zonder garantie voor de juistheid of bruikbaarheid van de informatie en advies.. Lees op eigen risico! Als u gelovig bent, dient u er rekening mee te houden dat bepaalde religies astrologie afkeuren.. Meer informatie vindt u.. hier.. of..

  Original link path: /sterrenbeeld/ram.html
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Stier
  Descriptive info: Daghoroscoop voor stier zaterdag, 16 maart.. Onbewust draait vandaag alles om communicatie.. Het is dus logisch dat je wilt zeggen wat je te zeggen hebt.. De mensen om je heen lijken echter extra prikkelbaar te zijn; het is dus zaak om te wachten totdat de stress bij hen een beetje is weggeëbd.. Maak pas op de plaats in de liefde.. Een recente afwijzing is je als vrijgezel niet in de koude kleren gaan zitten.. Eén van beide vaste partners aarzelt over een grote stap.. Blijf er met elkaar over praten..

  Original link path: /sterrenbeeld/stier.html
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Tweelingen
  Descriptive info: Daghoroscoop voor tweelingen zaterdag, 16 maart.. Deze zaterdag gaat de aandacht uit naar jouw financiën, wat betekent dat geld de komende dagen centraal staat.. Kijk vooral hoe de situatie ervoor staat wat betreft schulden.. Het is nu de tijd om daar vanaf te komen.. Het is een perfecte tijd om er met anderen op uit te gaan, of de taken zo te verdelen dat je wat meer tijd hebt om aan je eigen dingen toe te komen.. Daar zul je wel een duidelijk gesprek over moeten hebben, niet iedereen voelt aan wat jij wilt..

  Original link path: /sterrenbeeld/tweelingen.html
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Kreeft
  Descriptive info: Daghoroscoop voor kreeft zaterdag, 16 maart.. Laat jouw creditcard vandaag maar eens thuis als je gaat shoppen; waanzinnige uitgaven zouden jouw nachtrust de komende tijd namelijk flink kunnen verstoren.. Let op wat je zegt; misschien bedoel je het goed, maar het kan helemaal verkeerd uitpakken.. Een verwerkingsproces neemt helaas veel meer tijd in beslag dan je lief is.. Contact met lotgenoten kan je veel begrip en goede raad opleveren.. Spreek vanavond ook eens af met jouw vrienden..

  Original link path: /sterrenbeeld/kreeft.html
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Leeuw
  Descriptive info: Daghoroscoop voor leeuw zaterdag, 16 maart.. Doe het dit weekend discreet als je iemand helpt.. Probeer wat meer te bewegen om minder snel gespannen te raken.. Een stevige wandeling verdrijft hersenspinsels en activeert een helder denkvermogen.. Je komt op nieuwe ideeën.. Je bent vandaag erg sterk in contact leggen, ook al is het weekend.. Tijd om zo veel mogelijk mensen om je heen te verzamelen.. Trommel je favoriete vrienden op voor een uitgebreide brunch of een lange avond in de kroeg..

  Original link path: /sterrenbeeld/leeuw.html
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Maagd
  Descriptive info: Daghoroscoop voor maagd zaterdag, 16 maart.. Dit weekend is bedoeld om lieve woordjes te fluisteren, romantische gedichten te schrijven of sexy berichtjes te versturen in ieder geval.. Dit is hét moment om je geliefde te vertellen hoeveel je van hem of haar houdt.. Je hoopt tegen beter weten in op een onverwachte positieve wending in een bepaalde kwestie.. Opgeven is niet altijd een zwaktebod.. In dit geval is het gewoon de beste beslissing.. Je moet gewoon met zorg je gevechten kiezen..

  Original link path: /sterrenbeeld/maagd.html
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Weegschaal
  Descriptive info: Daghoroscoop voor weegschaal zaterdag, 16 maart.. Heerlijk, het is weekend! Dat komt welkomer dan gewoonlijk, want jij kunt er niet goed tegen dat je niet aan je nachtrust toekomt.. Het wisselende weer heeft ook al een minder prettige uitwerking op jou.. Lekker uitrusten vandaag dus! Jij houdt wel van een potje experimenteren en je bent benieuwd wat de kansen en mogelijkheden van dit weekend zijn.. Dit weekend staat in het teken van slaap en dromen gaat; de geboorte van belangrijke ideeën..

  Original link path: /sterrenbeeld/weegschaal.html
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Schorpioen
  Descriptive info: Daghoroscoop voor schorpioen zaterdag, 16 maart.. Wat je vandaag in gang zet of bedenkt, zal inhoud hebben en praktisch zijn.. Gebruik jouw talenten niet te incidenteel.. Je mag gerust laten zien wat je in huis hebt.. Wees op je hoede als mensen iets beloven.. Thuis kan een emotioneel conflict ontstaan.. Tijdens een romantisch moment kan de vonk met jouw partner ineens weer overspringen.. Het vuurt laait weer helemaal op! Als je single bent, staat je dit weekend een spannende ontmoeting te wachten..

  Original link path: /sterrenbeeld/schorpioen.html
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Boogschutter
  Descriptive info: Daghoroscoop voor boogschutter zaterdag, 16 maart.. Je bent eindeloos verleidelijk dit weekend.. De fijne kansen liggen voor het oprapen.. Draag jouw favoriete parfum, trek een verleidelijk gezicht en lok al wat je hebben wilt naar je toe.. Je snakt naar avontuur.. Je wilt je horizon verbreden.. Breng tijd door met fascinerende vrienden of een buitenlandse geliefde, of lees een goed boek over je favoriete exotische locatie.. Kun je er in het echte leven niet heen, sluit dan je ogen en doe gewoon alsof..

  Original link path: /sterrenbeeld/boogschutter.html
  Open archive

 • Title: DagHoroscoop .org - Daghoroscoop: Steenbok
  Descriptive info: Daghoroscoop voor steenbok zaterdag, 16 maart.. Ga vandaag eens lekker de stad in om te winkelen.. En koop dan eens een mooie cd voor jezelf, je bent namelijk letterlijk en figuurlijk toe aan een nieuw wijsje.. Probeer morgen dat nieuwe wijsje in de praktijk te brengen.. Geef echter ook weer niet teveel geld uit, je kunt beter wat sparen.. Je kunt even weinig begrip opbrengen voor die aansteller in jouw directe nabijheid en je schiet uit je slof.. Dat heeft blijkbaar effect, want de ander is ineens muisstil..

  Original link path: /sterrenbeeld/steenbok.html
  Open archive


 • Archived pages: 27