www.archive-org-2013.com » ORG » B » BAANTJER

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 38 . Archive date: 2013-08.

 • Title: Dé A.C. Baantjer Info Site - de enige echte
  Descriptive info: .. Best bekeken in 1024x768.. Welkom bij www.. baantjer.. org.. De originele, eerste website over de schrijver.. Appie Baantjer.. (16-09-1923 - 29-08-2010).. en zijn boeken, waarin je alles kunt vinden over.. De Cock met ceeooceekaa en zijn jonge assistent Vledder.. VERWACHTVERWACHTVERWACHTVERWACHT.. De Cock en de moord in het circus.. NIEUWNIEUWNIEUWNIEUWNIEUWNIEUW.. De Cock en de onzichtbare moordenaar.. voor elke pagina  ...   niet toegestaan delen van deze site te kopiëren of te verspreiden zonder toestemming van baantjer.. org en/of uitgeverij De Fontein.. Pockets.. 10-03-2013.. verwacht.. B.. iografie.. Baantjer alias De Cock.. De laatste Baantjer.. Deel 70 : De Cock en de dood in gebed.. Nieuws.. Bijgewerkte lijst met titels.. Copyright © 1999 - 2010 - www.. org - All rights Reserved..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: De Cock en de moord in het circus
  Descriptive info: 72: De Cock en de moord in het circus.. DE 72-STE DE COCK!.. (verwacht).. Als in het Nederlands Nationale Circus Kramsky de beroemde clown Grimaldo dood wordt aangetroffen, blijkt de wereld van glitter en klatergoud een poel van jaloezie en achterdocht.. De clown blijkt te zijn vermoord en erger nog: het blijft niet bij één moord.. Het kost De Cock (met  ...   circusvetes, de waarheid boven tafel te krijgen.. De succesvolle 'De Cock'-reeks wordt voortgezet met nieuwe delen geschreven naar de scenario's van de tv-serie.. Baantjer.. A.. C.. Baantjer, de in 2010 overleden meester zelf, was altijd een groot fan van de tv-serie.. Jaar eerste uitgave: 2013.. ISBN : 978 90 261 3372 5.. copyright uitgeverij De Fontein BV Baarn - © 2013..

  Original link path: /boeken/72.htm
  Open archive

 • Title: De Cock en de onzichtbare moordenaar
  Descriptive info: 71: De Cock en de onzichtbare moordenaar.. DE 71-STE DE COCK!.. De Cock logeert met zijn vrouw een weekend in een Schevenings hotel.. in de krant leest hij over de aankoop van een beroemd schilderij door de Staat.. Het kostte de belastingbetaler miljoenen en zal in het gerenoveerde Rijks komen te hangen.. In de hotelbar drinkt De Cock een glas met een oude bekende, Wim de Jongh.. Een ritselaar, maar lid van de oude penoze en dus in zijn hart niet slecht.. Wim vertelt dat hij een klappertje op het  ...   zorgen af; hij is van het dak van het hotel gevallen en overleden.. Er wordt gesproken van zelfmoord.. Die maandag op kantoor worden De Cock en Vledder geconfronteerd met een nieuw ongeval: de bekendste kunstprofessor Rogier van Deijssel is door zijn secretaresse dood aangetroffen.. Alles wijst op een ongelukkige val.. De Cock betwijfelt onmiddellijk of dit wel zelfmoorden zijn.. En wat is het verband tussen Van Deijssel en die kunstaankoop?.. Jaar eerste uitgave: 2012.. ISBN : 978 90 261 3304 6.. copyright uitgeverij De Fontein BV Baarn - © 2012..

  Original link path: /boeken/71.htm
  Open archive
 •  

 • Title: Verjaardagsfeest Baantjer 2007
  Descriptive info: Verjaardagsfeest Appie Baantjer.. Ter gelegenheid van zijn 84e verjaardag is Appie Baantjer zondag 16 september 2007 in het zonnetje gezet.. Zijn verjaardag werd gevierd in de nieuwe Openbare Bibliotheek van Amsterdam.. Met een fanfare en vele fans, familie en vrienden werd Baantjer bij de Openbare Bibliotheek onthaald.. De hoogbejaarde schrijver kreeg daar een eigen verjaardagsshow.. Appie werd 'opgebracht' door personeel van de Dienst Vervoer en Ondersteuning.. In een zgn cellenbusje werd hij bij de OBA afgeleverd, waarna hij overstapte een in motorfiets met zijspan.. In de theaterzaal werd onder de bezielende leiding van Corrie en Arie De Cock van  ...   samen met Appie de Zuiderzeeballade.. Oud-agenten van de Warmoesstraat vormden een heus mannenkoor.. Natuurlijk konden de fans niet overgeslagen worden.. 10 kandidaten werden door Arie ondervraagd over hun kennis van en over De Cock.. Na slechts 5 vragen bleef één kandidaat over, die vervolgens met Appie op de foto mocht.. Overigens werd Appie gedurende zijn aanwezigheid in de theaterzaal geflankeerd door de afgelopen week gekozen 'Beste Boef van 2007'.. Tot slot bracht een oud-collega een ode aan de fitte man.. Uiteraard was veel pers op dit gebeuren afgekomen, waaronder AT5.. Bekijk de video.. copyright www.. org © 1999 - 2007..

  Original link path: /media/2007/oba2007.htm
  Open archive

 • Title: Baantjer alias de Cock
  Descriptive info: Biografie Baantjer alias de Cock - Geertje Bos.. Geen politiebureau in Nederland is zo bekend als het aloude bureau Warmoesstraat in Amsterdam en geen politieman zo beroemd als Appie Baantjer.. Noem zijn naam en iedereen denkt meteen aan rechercheur de Cock met ceeooceekaa: Appies alter ego.. Deze biografie geeft een onthullend beeld van de Amsterdamse diender die meer dan vijfendertig jaar bij de politie werkte en als geen ander zijn verknochtheid aan de hoofdstad heeft uitgedragen, maar die zich ook sterk verbonden voelt met zijn geboortedorp Urk, zijn geboortedorp.. BAANTJER ALIAS DE COCK is het eerlijke relaas van een man van eenvoudige komaf, over zijn moeilijke jeugdjaren op het binnenschip van zijn vader en de problemen aan wal op  ...   schreef en meer dan zeven miljoen exemplaren van zijn boeken over de toonbank zag gaan.. Geertje Bos - Pouw (Utrecht, 1941) is journalist.. Zij werkte van 1960 tot en met 1965 als verslaggever bij RK Dagblad Het Centrum in Utrecht.. Tussen 1978 en 2005 schreef zij dagelijks de rubriek 'Mensen'in dagblad Rijn en Gouwe, de ochtendkrant van Midden-Holland.. De biografie Baantjer alias De Cock is haar tweede biografie.. Met het levensverhaal van Joop Doderer, Noem mij maar Swiebertje, maakte zij in september 2006 haar debuut als schrijfster.. Geertje Bos is getrouwd met filmproducent Henk Bos en is moeder van twee zonen.. Jaar eerste uitgave: 2008.. ISBN : 978 90 261 2320 7.. Uitgeverij : De Fontein.. org - © 2008..

  Original link path: /overig/biografie.htm
  Open archive

 • Title: De Cock en de moord in gebed
  Descriptive info: 70: De Cock en de dood in gebed.. DE 70-STE EN ALLERLAATSTE DE COCK!.. Een junk die gearresteerd is voor een beroving vertelt De Cock dat hij het geld nodig heeft voor de verslaving van zijn vriendin.. Hij bekent ook dat zij vijftigduizend euro heeft beloofd aan degene die haar vader vermoordt, zodat zij met het geld van de erfenis kan afkicken.. Midden in het verhoor stormt Vledder de recherchekamer binnen.. In de Keizersgracht drijft een waterlijk.. De schoenveters van de dode  ...   Wanneer er opnieuw een dode wordt gevonden met vastgelijmde handen, weet De Cock zeker dat het slachtoffer niet in gebed verzonken was toen het noodlot toesloeg.. Maar welke minder vrome motieven zitten er achter deze moorden?.. In deze zeventigste en laatste 'De Cock', waarin de lezer de oude rechercheur van de Warmoesstraat door en door denkt te kennen, stelt Baantjer zijn lezers opnieuw voor een verrassende ontknoping.. ISBN : 90 261 2281 0.. copyright uitgeverij De Fontein BV Baarn - © 2004..

  Original link path: /boeken/70.htm
  Open archive

 • Title: Baantjer titels
  Descriptive info: Titels Baantjer.. Baantjer.. vervolg (gebaseerd op een scenario).. 71 De Cock en de onzichtbare moordenaar.. 72 De Cock en de moord in het circus.. Baantjer Inc.. Moord met een strijdbijl.. Moord in een café.. Moord op de Albert Cuyp.. Moord aan tafel.. Moord op de tram.. De Waal / De Waal Baantjer uitgeverij Lebowski.. Een Rus in de Jordaan.. Een lijk in de kast.. Een dief in de nacht.. Een schot in de roos.. Een rat in de val.. Een mes in de rug.. Een licht in de duisternis.. Een wolf in schaapskleren.. Baantjer als luisterboek.. De Cock en het lijk op retour.. De Cock en de dood van een profeet.. De Cock en het duel in de nacht.. Baantjer dubbelpockets.. De Cock en het sombere naakt en Tien kleine negertjes van Agatha Christie.. De Cock en de dode harlekijn en Mr.. Moto op Hawaï van John P.. Marquand.. De Cock en de treurende kater en Dodelijk akkoord van Ngaio Marsh.. Verschenen in Readers Digest.. Het Beste Boek nr 100 - De Cock en de treurende kater.. Het Beste Boek nr 108 - De Cock en de romance in moord.. Het Beste Boek nr 117 - De Cock en de ontgoochelde dode.. Het Beste Boek nr 132 - De Cock en de moord op de Bloedberg.. Het Beste Boek nr 140 - De Cock en het lijk in de kerstnacht.. Het Beste Boek nr 151 - De Cock en de smekende dood.. Het Beste Boek nr 157 - De Cock en de moord eerste klasse.. Het Beste Boek nr 168 - De Cock en de dood van een profeet.. Het Beste Boek nr 179 - De Cock en het wassend kwaad.. Het Beste Boek nr 189 - De Cock en de geur van rottend hout.. Het Beste Boek nr 199 - De Cock en de dood in antiek.. Het Beste Boek nr 208 - De Cock en de dwaze maagden.. Het Beste Boek nr 218 - De Cock en de blijde Bacchus.. Verschenen verhalen in andere boeken.. Gast en geloof.. Kippevel - De Cock en de dood van een rottweiler.. Vriendschap en andere verhalen - De Bolle en de liefde.. Het spijt me.. Een leven lang lezen - De Cock en de moord op de bibliothecaris.. Je weet niet wat je leest -  ...   / De Cock en de ontgoochelde dode.. De Cock en de zorgvuldige moordenaar / De Cock en de romance in moord.. De Cock en de stervende wandelaar / De Cock en het lijk aan de kerkmuur.. De Cock en de dansende dood / De Cock en de naakte juffer.. De Cock en de broeders van de zachte dood / De Cock en het dodelijk akkoord.. De Cock en de moord in seance / De Cock en de moord in extase.. De Cock en de smekende dood / De Cock en de ganzen van de dood.. De Cock en de moord op melodie / De Cock en de dood van een clown.. De Cock en een variant op moord / De Cock en moord op termijn.. De Cock en moord op de Bloedberg / De Cock en de dode minnaars.. De Cock en het masker van de dood / De Cock en het lijk op retour.. De Cock en moord in brons / De Cock en een dodelijke dreiging.. De Cock en moord eerste klasse / De Cock en de bloedwraak.. De Cock en moord a la carte / De Cock en moord in beeld.. De Cock en danse macabre / De Cock en een duivels komplot.. De Cock en de onluisterende dood / De Cock en het duel in de nacht.. De Cock en de dood van een profeet / De Cock en kogels voor een bruid.. De Cock en de dode meesters / De Cock en de sluimerende dood.. De Cock en 't wassend kwaad / De Cock en het roodzijden nachthemd.. De Cock en moord bij maanlicht / De Cock en de geur van rottend hout.. De Cock en een dodelijk rendez-vous / De Cock en tranen aan de Leie.. De Cock en het lijk op drift / De Cock en de onsterfelijke dood.. De Cock en de dood in antiek / De Cock en een deal met de duivel.. De Cock en dood door hamerslag / De Cock en de dwaze maagden.. De Cock en de dode tempeliers / De Cock en de blijde Bacchus.. De Cock en moord op bestelling / De Cock en de dood van de Helende Meesters.. De Cock en moord in reclame / De Cock en geen excuus voor moord.. org - © 1999 - 2007..

  Original link path: /boektitel2.htm
  Open archive

 • Title: Boekomslag - De Cock en de ontgoochelde dode
  Descriptive info: Boekomslag - De Cock en de ontgoochelde dode..

  Original link path: /omslagen/kaft75.htm
  Open archive

 • Title: Boekomslag - De Cock en het lijk in de kerstnacht
  Descriptive info: Boekomslag - De Cock en het lijk in de kerstnacht..

  Original link path: /omslagen/kaft9.htm
  Open archive

 • Title: Boekomslag Detectiveomnibus - De Cock en de stervende wandelaar
  Descriptive info: Boekomslag Detectiveomnibus - De Cock en de stervende wandelaar..

  Original link path: /omslagen/kaft10.htm
  Open archive

 • Title: Boekomslag - De Cock en het sombere naakt
  Descriptive info: Boekomslag - De Cock en het sombere naakt..

  Original link path: /omslagen/kaft12.htm
  Open archive •  


  Archived pages: 38